Om Oss

Här hos oss på Vita Vingar får du den bästa hanteringen för medialt arbete och vägledning. Alla som jobbar med detta jobbar helt på eget vis och alla arbetar olika. Om du har särskilda frågor som kanske kräver viss specialitet, får du söka på varje mediums presentation vilka specialiteter varje person har. Alla jobbar inte med samma saker och alla kanske inte behärskar alla färdigheter. Bara för att man är ett väldigt duktigt medium behöver inte färdigheten ligga i att hitta försvunna saker till exempel. Så tänk på det när du ska konsultera oss. Du kan alltid fråga den du kommit fram till om den kan besvara ett särskilt ämne om du inte hittar det du söker hos oss. Men vi gör allt vad vi kan för dig för att du ska få så bra svar som möjligt.

Ibland behöver man höra vissa saker, och det kanske inte alltid är vad man vill höra. Men alla som jobbar under Vita Vingar följer Etiska rådets regler. Det innebär att inte sia om död, sjukdom eller olyckor. Inte heller uttala sig om tredje eller fjärde person. Det är regler vi håller oss till.| Vi följer de regler som finns i Sverige, reglerna kan skilja sig från olika länder i världen. Du kan alltid höra av dig till oss om du har frågor kring detta. Men vi på kontoret svarar inte på vägledande frågeställningar. Att jobba som medium, sierska eller tarotläggare etc, är mycket individuellt och personligt. Många av oss är självlärda eller nedärvt från generationer tillbaka. Men det finns även dem som gått fantastiska kurser. Huvudsyftet är ändå detsamma och målet lika för oss alla. Vi vill hjälpa dig som kund på ett emotionellt, andligt och mänskligt plan. Det är vår ledstjärna.

Vilka är grundarna?

Katarina

Sedan 2006 har Katarina haft egenverksamhet och utvecklat sitt mediumskap bland annat hos engelska medium. Den mediala banan började utvecklas tidigare då hon även hade ett vanligt jobb inom bank och finans.

Peter

Verkstads teknisk bakgrund med positioner med över 60 anställda. Bedrivit AB och verksamhet i många år, för att på senare år utveckla bolaget inom medial verksamhet. Medial sen barnsben, men från en händelse i vuxen ålder när Peter upplevde en ut ur kroppen upplevelse, tog den mediala banan fart. Har utvecklat mediumskapet med bland annat engelska medium. Idag jobbar Peter med transmediumskap.

Vilka är Vingarna?

Vi som skapat Vita Vingar är Peter och Katarina Lövelius. Det är vi som äger och utvecklar betallinjen Vita Vingar. Det är Katarina som har mest erfarenhet inom betallinje branschen som håller i de offentliga trådarna och Peter sköter mest den tekniska biten. Men vi har samma mål och vision. Vi tar hand om personalen, så tar personalen hand om våra kunder. De riktiga "Vita Vingarna" är våra fina förträffliga medarbetare med stor erfarenhet inom yrket. Dem lyfter och värnar om alla kunder.

Vår vision är att bidra till att göra denna bransch seriös och kvalitetsäkrad i den mån vi kan åstadkomma. För att nå detta anlitar vi i den mån det går och är möjligt de mest erfarna medarbetare som finns i vårt avlånga land. Det vi vill satsa på är vår personal, så dem ska trivas med oss så länge dem vill och det är möjligt.

Från idé till handling

En vinterdag får många år sedan fick jag namnet ”Vita Vingar” från andevärlden när jag sökte efter ett bra namn på en medial telefonlinje för andligt intresserade både kunder och personal. Efter det växte idén mer och mer och idag har jag fått det till jag en gång drömde om. Att få hjälpa människor medialt genom kanaliseringar, andekontakt och visdom kände jag att nu är det rätt. Min idé har nu lett till handling genom hårt arbete och idogt sökande efter rätt personal till det jag vill nu bygga upp. Men för framtiden söker jag även efter nya tidens medium, tarot och orakel tolkare, så jag stannar inte vid detta. En dörr står alltid öppen nya medarbetare.Varmt Välkommen till oss!