Är Du en av Vita Vingar?


*

 

Kan Vita Vingar intressera dig för att jobba med oss är du välkommen att skicka en ansökan via mail till oss. Berätta lite kort vem du är, vad du gjort, vilken erfarenhet osv. Ge oss ditt telefonnummer så vi kan kontakta dig för vidare hantering. Vi kommer vilja göra arbetsprov, samt ställa lite frågor. Du behöver inte ha erfarenhet med telefon, däremot erfarenhet i yrket och kundhantering. Vi ser gärna du har någorlunda god hantering av dator/smartphone, mail och telefoni. Samt vi ser gärna du ska tycka det är roligt att arbeta via telefon. Du ska ha teamkänsla, och du ska tycka det är berikande och glädjande att hjälpa kunder med deras frågeställningar och andlig/medial hjälp.

Vi ger stor frihet för dig som medarbetare men under ansvar. Vi har givetvis sedvanligt regelverk. Mer detaljerad information när du tagit kontakt med oss. Ersättningen är mot provision.

Det viktiga är att du ska tycka det är roligt med telefonkontakt med kund och kunna vägleda på distans via telefon. Vi på Vita Vingar lägger stort fokus på dig som medarbetare. Vi ger dig möjligheter att växa inom detta yrke under Vita Vingars namn. Vårt motto är att vi tar hand om vår personal, så tar personalen hand om våra kunder.

Välkommen med din ansökan.
Vi föredrar kontakt via mail.
info@vitavingar.se

Mobil 0707461410